Werken bij

Wil jij ook het verschil maken?

 

Op IKC Schalkwijk werkt een bevlogen en divers team. Onze medewerkers zijn geschoold voor het gespecialiseerd onderwijs of zijn in opleiding. We maken dag in dag uit met elkaar het verschil voor een groep kinderen die het waard zijn en ons nodig hebben. Daarin vinden we elkaar, maken we plezier en zoeken we met elkaar steeds weer naar de beste oplossingen!

 

Onze medewerkers komen uit het onderwijs en de zorg en werken nauw samen. We observeren en signaleren vroegtijdig en bieden daarom tijdig de gevraagde ondersteuning. Dat kan soms best even zoeken zijn maar de ervaring leert dat samen zoeken veel op kan leveren.

Verschillende leerkrachten hebben een specialisme en zetten dit in op schoolniveau, zoals een taal- en rekenspecialist en een beeldcoach. Behalve jeugdzorgmedewerkers en onderwijsmedewerkers zijn er een fysiotherapeut, ergotherapeut, orthopedagogen logopediste, speltherapeut en pedagogische coaches op school. We benutten de kennis en de ervaring die iedereen heeft en zo leren we van elkaar, één plus één = drie.

 

De openstaande vacatures van IKC Schalkwijk, en de andere Spaarnesant scholen, kun je hier vinden! 

Heb je interesse of wil je een keer komen kijken? Wil je een open sollicitatie sturen?
Je bent van harte welkom! Laat het ons weten!

 

Scroll to top