Aanmelden op het IKC

Zien en ervaren

Aanmelding

Wanneer uw zoon of dochter het advies heeft gekregen dat hij/zij meer nodig heeft dan het regulier basisonderwijs kan bieden, kan plaatsing in een van de klassen van IKC Schalkwijk, een optie zijn.

De school van herkomst zal dan met u samen en in samenspraak met de zorgcoördinator of een van de internbegeleiders van IKC Schalkwijk een TLV (toelaatbaarheidsverklaring) aanvragen bij het SWV (samenwerkingsverband) Zuid Kennemerland. Als u uw kind bij ons wilt inschrijven is er een TLV aanvraag nodig.

Wanneer deze TLV binnen is en er plaats is, kan hij/zij geplaatst worden. Er zal voorafgaand aan plaatsing ook een kennismaking plaatsvinden, waarbij de benodigde papieren voor de administratie worden ingevuld en u een rondleiding kunt krijgen. U kunt hieronder een aanvraag doen. De aanmelding zal besproken worden binnen het zorgteam van het IKC. Een aanmelding telt nog niet als inschrijving.

 

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rondleiding

Meld u aan voor een persoonlijke kennismaking op onze school. De intern begeleider en de directeur staan u graag te woord en bekijken samen met u naar mogelijkheden voor uw kind binnen onze school.

Scroll to top